Son yazılar

18 Temmuz 2014 Cuma

Tepe Tepe Kullandığım: Pencere Mimi: İlk Mimim

Ben bayağı geri kaldım, özel hayat durumları  sayesinde.. bloğumu resmen terketmişim.. sonra Bir özentinin Blogu'nun mimi aklıma geldi.. açlışı yapayım dedim.

Evet ilk mim için çok geç kaldım ama deniyorum; camı açtım, sabahın körü; saat 7:00. Tam karşımda inşaat var, işçiler daha şimdiden tak tak çivilerini çakıyorlar, ben de hastaneye nasıl gidicem buhranı yaşıyorum. İlk mimim olduğu için de DSK benden bıkmasa bari diyorum, inşallah düzenli olarak mimlerim artık. Sonra havaya bakıyorum, evet bugün yine güneşli olacak, bari biraz hava kapalı olsa diye içimden geçiriyorum. Hatta yağmur diliyorum, yanımda hyun bin ve versiyonları olsa diyorum, şemsiye açıp, hadi deli gel biraz yürüyelim dese diye içimden geçiriyorum :P Ama gitmem gerekli olduğundan, arkamdan kajima... diye çığlığını duyar gibiyim...ve cam kenarında sabah sabah uyumama kuralını çiğnediğimden, bu hayalimi kısa kesiyorum. nasıl camdan bakmamı beğendin mi? :)

İlk mimimi tepe tepe kullanmamı söylemişti... ben hala bu mimlenme olayını tam çözemedim ama olsun. Tepe tepe kullandım sanırım :)

Ben de size pasladım gitti :) Elka elka canım elka :) ve de mim ustası; Bir Özentinin blogu :) oldu oldu..

2 yorum:

  1. Olmuşta pencereden ilk gözümüze çarpan kişiyi seçip kıyafetlerini ve ne yaptığını yazacaktık sanırım. Seninki pencerdeki hayal olmuş daha çok :DD Yapmak istersen çift mimi var o da çok eğlenceli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha öyle miydi? :D Aklımda pencere kalmış bir :D yaparım bakıyorum arada bloğuna :=

      Sil

Nasılsın? Mutlu musun bari?