Son yazılar

13 Mart 2015 Cuma

Jared Padalecki People Röportajı:Ruhsal Hastalıklar Kampanyası Ve Supernatural Hakkında..(2015)

Hem Supernatural'ın Sam Winchester'ı, hem de gerçek hayatta Jared Padalecki hayatları kurtarmayı umuyor.

32 yaşındaki aktör son zamanlarda; " To Write Love on Her Arms" adlı depresyon, bağımlılık ve intihar düşüncesi ile mücadeleye yardımcı olan  kar amacı gütmeyen kampanyada yer alıyor.(Aynı kampanya da Jensen'da var.)

Tutkulu fan kitlesi sayesinde; "Always Keep Fighting" sloganlı kampanya tişörtü ile hedefini aşarak 1000 tane satmış.

Kampanya Hakkında;



Soru: Sizinle konuşmak için tweet atmıştım ve BPD(Kişilik bozukluğu)'si olan biri bana ulaşıp,sizin ne yaptığınızı bilmemi, yaptığınız şeyin takdir edilmesini istediler. Fandomunuzda bu tür olumlu bir etkiye sahip olmak nasıl bir şey?

Jared: Bunu kelimelere dökmek çok zor.Harika ötesi.Umarım; bu olayları küçümsemememiz için yardımcı olur, çünkü hepimizin çevresinde olan şeyler.Bu her yerde var ve insanlar bunu saklıyor.Birisi kanserse, kanser oldukları için utanmazlar, bilirler çünkü onların hataları değildir. Ama bazı nedenlerden dolayı; birisi depresyonda olduğunu söylerse,insanlar sanki o kişinin 3 kafası varmış gibi ona bakarlar.Umarım bu konuşma bunu yardımcı olmak için başlangıç olacak.



Neden "Always Keep Fighting"  kampanyasına başlamaya karar verdin?

Her şey önceden düzenlenmişti.Sonradan dahil oldum. Öncellikle [Arrow starı] Stephen Amell; F--- Cancer sayesinde bağış yapmıştı.Benimle görüşüp, hayranların nasıl destekleyici olduklarına dair farkındalık yaratarak olağanüstü bir olaya neden olacaklarını söylemişti.Bir ay sonra bunun hakkında konuştuktan sonra; yeni yılın ilk gününde bir telefon aldım ve 10 yıllık bir arkadaşımın depresyon yüzünden hayatını kaybettiğini öğrendim.

Ben yalnız değilim, burada, ve orada aynı şeyi yaşayan birçok insan var.Arkadaşlarım, bir hayatım, ve birlikte çalıştığım insanlar ve aldığım milyonlarca sevgi ve desteğim var.Bu kampanya; bu destekleyici sisteme sahip olamayanlara, benim sahip olduğum kadarını sağlayacak.

Supernatural hakkında;



Soru: Supernatural kısa bir aradan sonra (kısa mı? :O ) geri dönüyor.En son gördüğümüzde Dean; Cain'in işaretiyle başı dertteydi. Sam ve Cas ona nasıl yardım edecekler?

Jared: Supernatural konusuna bu şekilde dahil olmak biraz eğlenceli, çünkü dizi de bu bahsettiğim olaylarla alakalı.Birinin duygularına yenik düştüğünde, onların aracılığıyla mücadele etmenin gerektiğini anlatıyor.

Dean'e baktığımızda; kendisinden daha büyük bir şeyle mücadele ettiğini görüyoruz.Supernatural'ın gerçek tarzında;Dizide sevilen ve bilinen Cas ve yardım aldığımız diğer karakterlerin yardımına ihtiyacımız var. Hala savaşıyoruz. Cain'in işareti yok olmadı. Ve böylece diğer aşamaya geçtik.Hepimiz tedavi için oldukça emindik ama tedavisi yok.Yani savaşmaya devam etmemiz lazım.



Bu sezon Dean'in yolcuğu birçok kez gösterildi, peki Sam'e ne oluyor? Gerçekten kaynak araştırmacı olarak hayatını yaşamaya hazır mı?(Bobby'nin yaptığı işten bahsediyor; diğer avcılara bilgi akışı sağlamak ) Yoksa sonuna kadar avcı olmayı planlıyor?

Sanırım; sonuna kadar avcı olmayı planlıyor.Her seferinde Dean ve Sam'in bu hayatı terk etme denemelerini gördük, hayat onları caydırdı.Winchester kardeşler doğal olarak yardımseverler, onların boş boş oturup,insanların incinmesini ve dünyanın karanlığa teslim olmasını izleyeceğini sanmıyorum.

Sam'i oynadığımda ve o araştırma yapmak istemekten bahsederken, nasıl çok daha fazla yardımcı olabileceğinin düşünüyorum. En azından mevcut durumda...Birilerini kurtarmak için yola çıkmak zorundaysa; ne yapması gerekiyorsa yapacak.Bu arada, harflerin adamlarının kütüphanesi oldukça dolu ve  orada bazı değerli şeyler saklı olabilir.



Sizlerin sette ünlü bir tür birbirinize eziyet etme durumu var.(Ünlü olduğumuz şeye bak :D ) Ackles bu sezon bir bölüm yönetti-- çekimler boyunca onu güldürmek için elinden geleni yaptın mı?

(Gülüyor) Biraz, evet! Demek istediğim, her zaman, benden dolayı lensin bir diğer ucunda Misha vardı,ona şaka yapmayı denedim. Eğlenceliydi. (Denemekten öte adama işkence ettiniz ahah :D )

Geçenlerde Ackles'ın doğum günüydü!- Ona istediği bir hediyeyi aldın mı?

Henüz almadım! İnan bana,o alacaktır.uzun süredir birbirimizi tanıyor oluşumuzun en komik yanı...Austin'den Vancouver'a uçuyoruz ve iPad'ım de birşey izliyordum ve onun da duymasını istedim ve kulaklıklarımı ona uzattım. Dinledikten sonra; "Bu kulaklıklar harikaymış.İşte benim doğum günü hediyem.Bana bunlardan al." dedi.Ben de; "Pekala" dedim.Böylece onlardan sipariş ettim ve ayrılmak için onların gelmesini bekledim.



Bu aynı kocamla ben gibi..

(Gülüyor) Ben de; "Bu harika dostum.Sana sixpack satın alacağım, karavanında bekle sen." dedim. Sanırım; birbirimiz için bir şey almaktansa; birbirimizin çocukları için daha çok şey alıyoruz. (Ahanda çevirmen öldü.. <3 ^_^ )

Lütfen Blogumdan Yazı, Çeviri Çıkarmayınız !! Hoş Çıkarsanız da Ben Görüyorum.! Üzülüyorum...Emeklerimi düşüncesizce çalan bir hırsıza ne desem kar etmez; değil mi?

4 yorum:

  1. sənin sayəndə ilk sezondan yarım qoyduğum bu seriala yenidən başlaya bilərəm hər an :D bu arada muse dan mangaya qədər rock zövqümüz bənzərdir :)) blogdakı musiqi listini çox bəyəndim ;) linking park, tokio hotel (yeni comebacklarin sayma) , one republic də dinləyirsən? nəysə blogu söhbət bloguna çevirməmiş gedim hələlik ;) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya; niye yarım bırakmıştın :D Dön dön :) Müzik yönünden hoşuma ne giderse onu dinliyorum. Müzik listemi yeni değiştirdim :) Linkin Park dinliyorum. Tokio Hotel'i lisedeyken dinliyordum. Üniversiteye gidince unuttum o grubu. Lise yıllarımda çok popülerdi.One Republic de dinliyorum. Coldplay, Fun; güzel olan ne varsa dinliyorum açıkçası. Blog sohbet etmek için zaten. Boşver konuşalım :)

      Sil
    2. Mən də daha çox məktəb vaxtı univdən əvvəl daha çox dinləyirdim tokio hoteli :) ancaq yeni mahnısı var İnvaded adlı çox bəyəndim dinlə bir sonra bəyənib bəyənmədiyini yazarsan. ;) Mən də sənin kimi ayrım etmirəm nə bəyəndim dinləyirəm :D

      Sil
    3. Tamam dinliyorum şimdi :) Değişik diğerlerine göre sanki :D Bizim zevkler aynı :)

      Sil

Nasılsın? Mutlu musun bari?