Son yazılar

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Biraz Oradan, Biraz Buradan, Biraz da Hayattan...


Herkes soruyor; neden blog yazıyorsun? En önemli soru ise; Niye blogun var? Ben birçok şeyi aynı anda sevebilme, takip edebilme yeteneğine sahibim.. Bu yetenek sayılmaz tabi :P Zevk meselesi.İzlediğimi, beğendiğimi yazıyorum.



Bir çok şeyi seviyorum da, açıklayacak, tartışacak kimse bulamıyorum zaman zaman. En iyisi yazmak deyip, bu yola çıktım. Çok fazla okuyanım, takip edenim yok. Zaten komiktir; ilk blogu açtım, ne nerede bilmiyordum. Takip edildiğimi çok sonra fark ettim. Geçenlerde, hayran sayfalarının birinde bir paylaşım yaptım ya da yapmak üzereydim. Neyse; çok geçmedi 1-2 saat sonra face'e giriş yapamadım. Sonra bayağı didikledim olayı, neden giremiyorum diye; bir çakal, profilimi çalmış, şifremi değiştirmiş, Face'te uzun süre olmamın bir ürünü olsa gerek, azıcık uğraştım geri aldım. O arkadaş muhakkak takip ediyordur beni, tekrar bir sözüm var ona. Ben gülerim, eğlenirim, espri yaparım ama benimle uğraşırsan benim çok farklı bir yüzümü görürsün, demedi deme ;) Minnak bir hatırlatma o arkadaşıma, elimde IP adresin bile var; tek yapmam gereken şikayet etmek. Tekrar olursa olan bitenden seni sorumlu tutacağım haberin olsun :) Neyse efendim işte böyle :)



Sayfalarımızın birinde şaka yaptık, ama olay öyle bir abandı ki, çevirileri izinsiz kullananlar patır patır döküldüler. Neyse bu konuda o arkadaşlarımızın bir KISMI duyarlı davranıp, paylaş butonuyla aldı. Ya da etiketledi vs.. Ama inanın ben mutlu oldum. En azından birbirimizi kazanmak önemli olandı. Sayfamızda da en yüksek beğeniyi almış, şaka o şaka :D


Bir de, iyilik yap, başına çalsınlar olayı var; bazı insafsızlar, uzattığımız her zeytin dalını, kırıp elimize verdiler. Hatta biz BİRLİK OLALIM, ETKİNLİKLERDE ÇALIŞALIM  mesajı da verdik, ne vermesi sorduk hatta. Ama karşı taraf acıtasyon versiyonun da olayları çok farklı anlattı.Abi sen reddetmedin mi bizi? Şimdi ne diye, ben  annemin evine gidiyorum diye kaynana tribi yapıyorsun, ne diye?


Allah'a saldım, yalancıları, bizim üzerimizden geçinenleri, karalama yapanları, tek isteğim, o alt taraflarda sevgi böcüğü gibi mesaj yazanlarında durumu anlaması. Umarım, ÇOK İYİsiniz yerine, neden, böyle yapıyorsunuz diye de soran olur. Şakşak yaparken elinize iyi bakın kızarmasın.

Anlamıyorum da, yanarım yanarım da salaklığıma yanarım. Niye üzülüyorsun sen böylelerine.. ay kıyamam be, bizim gibi işte onlar da,hadi canım;  bekle senin gibi, amacı, etrafındakileri sömürmek. Olay şu,ha camide oturup, dilenmişin, adam toplamışın kendine, ha orada annemin evine gidicem yoksa çabuk dizimin dibine otur demişsin.. Fark yok. Bu böyle biline. Farksız yani.
Vallahi başımı ağrıttılar yahu...

 Sosyal medyayı kullanıyorsun, yok efendim yabancılar. Abi beni Türk arkadaşlar takip etmediği sürece, yemişim yabancısını, eğlenmeye geldim. Türk'e "Kız seni oyarım," desem şakayla, anlar durumu, hakara kikiri, geçer. Kasmaya ne gerek var; Ünlü sayfası, o ünlüyü seviyoruz ki oradayız. Ama Türk'le sağlanıyor, yabancı kaynağım olsa ne yazar olmasa ne yazar. Ben gülüp eğlenemedikten sonra gerisi fos bu işlerin. bugün yabancı sayfayla mesajlıyorum. Beni anlamadı. Sonra çaktım, sayfanın sahibi İspanyol.  Neyse anlaştık konuştuk. Ama kötü de olsa, Türk olsaydı ya dedim ne olurdu. Bir gardaş gel sarılak desem yeterdi. :D Abarttım :D Neyse size dizi önerisi vereyim.



Bu aralar çok gergindim. Kaç yıldır takipte olduğum bir dizi var zaten. Bir tane daha izlemeliyim diye düşünürken; karşıma "Believe" çıktı. İyi ki çıkmış. Bir Amerika yapımı..Evet, anladığınız üzere her şeyden biraz var, açıkcası bir şeye kendini çok kaptırmama yanlısıyım..Körü körüne Kore dizilerine akım yapmak gibi.. Neyse dağılmadan, güzel olan şeyi izleyin takip edin. Şuncu buncu diye ayırmaya gerek yok.



Believe; çok çok farklı bir dizi diye bir iddiam yok. Fakat başroldeki kızımız Bo, o kadar şeker, sevimli ki..ister istemez devam ediyorsun izlemeye. Kötü haber geliyor; dizi şimdilik yayından kaldırıldı ve haziranda bitirecekler diziyi. İlk 9 bölüm yayınlandı ama bilginize. Yine NBC durumu. Bu nalet kanal Heroes'a da aynı şeyi yapmıştı. Peki bu diziyi niye izlemelisin:




- Bu dizi bir J.J. Abrams yapımı. Ki bu adam; Alias, Fringe,Lost,Star Trek ve daha nicesini yapmış..Aslında bu dizide gayet hoştu. İtiraf ediyorum; Abrams'ın ismini duyunca direk atıldım diziye.

- Telekinezi, doğaüstü olaylar seviyorsan sana göre bir dizi.

-Bir sezon olacağı için, 12 bölümde biten bir dizin olacak.

-İlk bölümde konuk oyuncu: Sienna Guillory..[Gelir gelmez de şak diye birinin boynunu kırdı sağ olsun.]

Neyse işte Deli'den bu kadar... Gözünüzün, kalbinizin açık olması dileğiyle....

Trailerı:

3 yorum:

  1. İnsanın haktan hukuktan haberi olayınca internette de çalıyor gerçek hayatta da :( Allahım bu tür insanları nasıl biliyorsan öyle yap...Ziyaretçileriniz bol olması dileğiyle...
    ♦Hilly♦

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin :) Hayır alıyorsun, emeğin sahibini de etiketle. Hırsızlık küçük küçük başlar ama. Teşekkürler yorumun için :)

      Sil
  2. seninle bir çok yerde aynı görüşteyim fandomlar arası kavgayı anlayamadım anlayamayacağım hepimiz aynı ünlüyü seviyoruz işte ulen nedir bu popüler olma davası falan filan da diye devam eder bu ;) sessizcene takipteyiz efenim ;)

    YanıtlaSil

Nasılsın? Mutlu musun bari?