Son yazılar

24 Mart 2014 Pazartesi

Jensen Ackles Zap2it Röportajı /// 2014


Zap2it: Dean hakkında son derece endişeliyim.Cain'in onu etkileyebilecek işaret hakkındaki uyarılarını dinlemedi ve son zamanlarda şok edici av yeteneklerini sergiliyor.Bu onu nasıl etkilemeye devam edecek? Bu iyiye işaret değil, değil mi?

Jensen: Tabiri caizse, kendi içinde kesinlikle bir karışıklık içinde. Son zamanlarda gördüğümüz Dean, insan hayatını korumak yerine, hiç düşünmeden bir adamı öldürdü. Onun içinde olup bitenleri düşünüyorum da: "eğer kötü iseler, gidecekler[ölecekler anlamında]. Artıları ve eksileri tartmak için ve neyin doğru neyin yanlış olduğu konusu üzerinde düşünmek için zamanım yok. Bu adam kötü, yani o ölmeli."  Bu geçmişte gördüğümüz Dean'den farklı. O daima ilk önce vururdu, sonra soru sorardı, ama bu yaratıklarla ile alakalıydı, işinin bir parçasıydı.

Sadece çılgın insanlar söz konusu olduğunda,zorunlu olarak polis gibi davranmaya ihtiyaç duymuyor.Yetkililerin kendi işlerini yapmalarını tercih ederdi ama şimdi bu noktada, umursamıyormuş gibi görünüyor.Bir son için, herşey  birazcık vesile oluyor.Sersemlemiş olarak,tüm bu Abbadon durumunun ne olacağı üzerinde açıkça düşünemiyor. Bu dahada kötüleşecek ve en kötüsü, biz bunu  sezon sonuna doğru anlıyoruz.

Zap2it: Dean'in daha karanlık versiyonu oynamak nasıl bir şey?

Jensen: Şahsen çok eğlenceli. Dürüst olmak gerekirse,dizinin başından itibaren,Dean'in komik yönlerinde, tasvir edilen mizahta ve durumun ağır ya da duygusal yönlerinde her zaman eğlendim.Dean'in durumunda her zaman bir ciddiyetsizlik vardı.Ve bu yıl gerçekten hepsini üstümden çıkardığımı hissettim.O daha önce uğraşmak zorunda olmadığı bir şey üzerinden yoluna devam ediyor. Bu ağır ama kendinde umursamaz  bir yanını da bulması mümkün değil.Bir aktör olarak, şahsen, bir çok karakteri oynadıktan sonra, oyunculuğu hafifletmesi mümkün değil, bu yeni bir bölge.Bir süre için, Dean'in dünyası karanlıklaşıyor ve birilerinin yakında bir pencere açacağını umuyorum.

Zap2it: Karanlıkta eklendiğine göre bu şok edici noktayla, Sam ile ilişkileri daha da bozulacaktır. Ghostfacers tartışmasına benzeyen, Sam ve Dean kavgasında, onların abi- kardeş ilişkilerini yıprattığını gözlemleyebiliyor muyuz?

Jensen: Kesinlikle, bu Dean ve Sam'in gerçekten ne yapıyor olacağına, affedebileceğini ya da affedilemeyeceğine dair ipuçlarını veriyor, bu nedenle böyle anlaşılabilir.Şu anda, 20.bölümün çekimlerinin ortasındayız ve 21.bölümün analizini, aksiyon dolu bir bölüm olduğunu anlıyorum,ama gelecek üç bölümde duygusal hikayenin çizgileri başlayacak.21.bölümün sonunu henüz görmedim, hikaye nasıl gelişecek ya da nasıl çözümlenecek bilmiyorum ama büyük bir çözüme  ya da  muallakta kalan bir bölüme öncülük ettiğini hayal ediyorum. [Gülüyor]


Zap2it:  Bugüne kadar, güçlü, sevgi dolu, kardeşlik bağının, tüm seri için Supernatural'ın özü olduğundan, Sam'le ilişkilerinin zarar görmüş gibi tasvir edilmesini nasıl buluyorsun? Bir çok hayranı oldukça etkiledi.

Jensen: Bu çok zordu.Birkaç sezon önce de buna benzer bir kavgaları olmuştu.Impala'yı uzağa götürmüşlerdi, Bobby'i, herşeylerini kaybetmişlerdi. Ama en azından, birbirlerine sahiptiler. Bu kadar güçlü görünen bir bağı koparmak oldukça zordu.Neyse ki kameralar kapandığında bu olmadı. [Yani aramız iyi anlamında.] Jared ve ben, etrafta hala birbirimizle şakalaşırız, ama kameralar karşısında bu şekilde oynamak çok zor.İki kardeş arasında her zaman bir dostluk vardı, ve bu sezon bu dostluğun temelinin paramparça olması,eskiden olduğu gibi olabilmesi çok zor.

Zap2it: Dean'in Crowley ile oluşan bu yeni ilişkisinin nedeninin ne olduğunu düşünüyor musun?Söylemem lazım, Dean'in, cehennem kralı ile neredeyse iyi arkadaş olabileceği günleri göreceğimi asla düşünmezdim.

Jensen: Bence, Dean ve Crowley'nin bu sezonki ilişkisi, Dean'in Cain'in işaretine sahip olmasından kaynaklanıyor. Dean Crowley'i sadece bıçağı almak için daha doğrusu Abbadon'u öldürmek için  bir yol olarak görüyor.Crowley'nin Dean'e ihtiyacı olduğu kadar, onunda Crowley'e ihtiyacı var.Dean elinden geleni yapacak ve şeytanla anlaşmak zorunda olsa bile bunu yapacak.


Bu noktada, Dean'in ilişkileri çığrından çıkıyor.Artık kardeşi yok, tabiri caizse, etrafındaki herkesi hayal kırıklığına uğrattığını düşünüyor;bir nevi namlunun ucunda çatışıyor gibi.Dean, Crowley'nin olduğu şeyi, onunla ilişkisini aklında bulundurduğunu çok belli ettiğini düşünüyorum, bu ilişkinin başka kalıntıları olacak gibi.Bence, şuan Dean için herşey siyah ve beyaz. O kelimenin tam anlamıyla Crowley'i amacı için bir araç olarak görüyor.

Zap2it: Dean de bir süre için Castiel'den ayrı kaldı. Cas döndüğünde, Dean'in Crowley ile yeni arkadaşlığı üzerine fikirleri aynı olacak mı?

Jensen: Öyle umut ediyorum.! Tam olarak nasıl olur bilmiyorum ama Castiel'in Dean'in zaten seçmiş olduğu bu yolda mahvolacağını görmek istemeyeceğini varsayıyorum. Birşeyler söyleyerek ya da yaparak Dean'i yolundan çevirebilir, eminim bunu yapacak.Dean de geçmişte Cas için aynı şeyi yapmıştı, yani Cas de onun için aynısını ister.Kişisel olarak sadece Dean'i kurtarmak için değil, aynı zamanda Dean ve Sam'i, kardeşleri olarak kurtarmak için yapar.Bu noktada,Cas'in misyonu,  sadece kardeşlere yardım etmek değil, birbirleri için ne anlam ifade ettiklerine yardımcı olmaktır.


Zap2it: Supernatural 10.sezon onayını aldığında nasıl hissettin?

Jensen: Bildiğiniz gibi, bu onuncu kez telefon görüşmesi yapmam olacak. Asla eskimeyeceğini söyleceğim. Her zaman tatlı bir telefon görüşmesi yapıyorum.Çok heyecanlıyız. [Onu her sezon onayında,Jared arıyormuş sanırım panelde söylemişti :) ]

Bu sezona gelen tepkilere bakıldığında, şimdiye kadar aldığımız en yüksek reytingleri almış olduk,sanırım, insanlar gerçekten karşılık vermeye başlıyor ya da daha çok veriyorlar.9 sezondan sonra, başarıyı kuvvetlendirmişler gibi görünüyor.Nasıl oldu bilmiyorum, ama oldu işte ve biz bunun için mutluyuz.

Lütfen, Blogumdan,Yazı, Çeviri, Çıkarmayınız.! Link belirtip paylaşabilirsiniz. ^^



3 yorum:

Nasılsın? Mutlu musun bari?